Ο Jim Karygiannis είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος για το Δημοτικό Σύμβούλιο της πόλης του Τορόντο, Scarborough-Agincourt, στις δημοτικές εκλογές του 2018.

Ο αξιότιμος κ. Jim Karygiannis εξελέγη στο Δημοτικό Συμβούλιο του Τορόντο στις 27 Οκτωβρίου 2014.

Ο κ. Καρυγιάννης διορίστηκε:

 • Επιτροπή ορισμού δικαστηρίων, πρόεδρος.
 • Επιτροπή Αδειοδότησης και Προτύπων ως Αντιπρόεδρος.
 • Αντιπρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου του Scarborough. Και
 • Εισαγγελέας για τους Νεοαφιχθέντες στην πόλη του Τορόντο.

Επίσης συμμετείχε στο,

 • Σώμα Κυβερνητών της Έκθεσης
 • Διοικητικό Συμβούλιο του Center Harbourfront.
 • L’Association française des municipalities de l’Ontario / Σύνδεσμος Γαλλόφωνων δήμων του Οντάριο.
 • Ομάδα Κοινοτικής Διατήρησης του Scarborough. και,
 • Κοινοτικό και Συμβουλευτικό Συμβούλιο Ασθενών του Νοσοκομείου Scarborough.

Ο κ. Καρυγιάννης είναι ο πρώην βουλευτής του Κοινοβουλίου για τον Scarborough-Agincourt. Υπήρξε μια αποτελεσματική φωνή για τους ανθρώπους του Scarborough-Agincourt και έχει τεράστια πολιτική εμπειρία και αποδεδειγμένο ιστορικό δημόσιας υπηρεσίας.

Ο κ. Καρυγιάννης ήταν ο κριτικός του Κόμματος των Φιλελευθέρων για τις υποθέσεις των Βετεράνων και ο κριτικός του Κόμματος των Φιλελευθέρων για την Πολυπολιτισμικότητα, υπεύθυνος για τα Κοινοτικά Ενδιαφέροντα και την προβολή της Κοινότητας. Υπηρέτησε ως Κοινοβουλευτικός Γραμματέας Ανθρώπινου Δυναμικού και Ανάπτυξης επιδεξιοτήτων. Πριν από αυτό το διορισμό, υπηρέτησε ως Κοινοβουλευτικός Γραμματέας Μεταφορών, με ιδιαίτερη έμφαση στις Μεταφορές και το Περιβάλλον.

 

Κατά τη διάρκεια της θητείας του, ο κ. Καρυγιάννης ανέπτυξε καλές σχέσεις εργασίας με τους συναδέλφους του στα δημοτικά και επαρχιακά και ομοσπονδιακά κυβερνητικά επίπεδα. Μαζί, εργάστηκαν σε θέματα κρίσιμης σημασίας για την κοινότητα, μεταξύ των οποίων: δημιουργία, με τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου και διάφορες κυβερνητικές υπηρεσίες, ομάδας εργασίας για την καταπολέμηση της καλλιέργειας μαριχουάνας, ενίσχυση της κοινοτικής ασφάλειας, και βοηθώντας να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των ενοίκων εις τας οικίας με δωμάτια προς ενοικίασιν στο Scarborough-Agincourt.

 

Όταν η επιδημία SARS έπληξε το Τορόντο και τον Καναδά, το νοσοκομείο Scarborough Grace ήταν το επίκεντρο της επιδημίας. Συνεργαζόμενοι με τους συναδέλφους του στην Οτάβα, ο Jim μπόρεσε να αντιμετωπίσει γρήγορα το ζήτημα των μισθών, μέσω της ασφάλισης της απασχόλησης, για τους ανθρώπους που επηρεάστηκαν και εργάζονταν στις πρώτες γραμμές. Οι πόροι εισήχθησαν για να βοηθήσουν και να ενισχύσουν τις υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης των τοπικών εργαζομένων στην πρώτη γραμμή.

 

Το Scarborough-Agincourt είναι μια από τις πιο εθνικά πολύμορφες γειτονιές στην πόλη του Τορόντο. Ο κ. Καρυγιάννης έχει εξασφαλίσει ότι το Τορόντο, ειδικά η Scarborough-Agincourt, έχει λάβει κεφάλαια για τις Υπηρεσίες Διακανονισμού για να φροντίσει τις ανάγκες των νεοφερμένων μας.

 

Ο Jim Karygiannis είναι κάτοικος του Scarborough-Agincourt, μιας από τις πιο εθνικά ποικίλες γειτονιές στην πόλη του Τορόντο. Έχει συνεργαστεί και θα συνεχίσει να συνεργάζεται σχετικά με την Διασπορά πολλών πολυπολιτισμικών κοινοτήτων στον Καναδά, σε σχέση με την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, οικονομική βιωσιμότητα, για την οικοδόμηση εθνών και θέματα κοινωνικής δικαιοσύνης. Έχει επίσης συνεργαστεί με τον Καναδά της Διασποράς και την κυβέρνηση του Καναδά για να βοηθήσει στην εξασφάλιση ανθρωπιστικής βοήθειας για να βοηθήσει τα θύματα φυσικών και ανθρωπογενών καταστροφών.

 

Για τη δουλειά του με πολλές κοινότητες, ο Jim έχει λάβει αναγνώριση, συμπεριλαμβανομένου, του να του απονεμηθεί:

 

 • Το “Mkhitar Gosh Medal” από την κυβέρνηση της Δημοκρατίας της Αρμενίας για την ουσιαστική συμβολή του στη διεθνή αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων.
 • Το Χρυσό Μετάλλιο ’25 Έτος Καραμπάχ Κίνημα ‘από την κυβέρνηση της Δημοκρατίας του Ναγκόρνο-Καραμπάχ ως ο πρώτος Καναδός που θα επισκεφθεί τη Δημοκρατία το 2012 για να παρακολουθήσει τις Προεδρικές Εκλογές. και,
 • Η διακόσμηση του «Χρυσού Σταυρού του Αξιωματικού του Τάγματος του Φοίνικα» από την Ελληνική Δημοκρατία σε αναγνώριση των πολλών συνεισφορών της στην παροχή δημόσιας υπηρεσίας.

 

Ο Jim γεννήθηκε στην Αθήνα το 1955. Μετανάστευσε στον Καναδά με την οικογένειά του το 1966. Ο Τζιμ αποφοίτησε το 1978 από το Πανεπιστήμιο του Τορόντο με πτυχίο Εφαρμοσμένης Επιστήμης στη Βιομηχανική Μηχανική. Κατέχει επίσης μια υποτροφία διοίκησης επιχειρήσεων από την Καναδική Σχολή Διοίκησης. Ο Jim εργάστηκε στην οικογενειακή επιχείρηση μέχρι το 1988, όταν εξελέγη βουλευτής.

 

Ο Jim Karygiannis είναι παντρεμένος και είναι ο πατέρας πέντε θυγατέρων και τεσσάρων γαμπρών.

 

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,

What’s Happening